Продукти

Пакети за изработка на уеб сайт

Уеб сайтът е от изключително значение за оцеляването или развитието на Вашия бизнес. Един добър уеб сайт е машина за продажби по 24 /7. Виж нашето решение за създаване на успешен уебсайт

Безплатна консултация »


Пакети за изработка на онлайн магазин

изработка на онлайн магазин

Онлайн пазаруването и онлайн магазините имат много предимства и са чудесен начин за развитие на бизнеса или за започване на нов. Виж пакетите ни за онлайн магазин

Безплатна консултация »

Изработка на уеб сайт за недвижими имоти

изработка на сайт за имоти

Ние от МАКСПРОГРЕС предлагаме изработка на уебсайтове за недвижими имоти. Чрез специализирания ни софтуер MAXESTATES вие можете да увеличите значително приходите във вашата агенция или строителна компания.

Безплатна консултация »

Цялата организация на бизнеса с недвижими имоти зависи от добре организирания и лесен за работа софтуер. Огледи, Контакти, Брокери, Оферти, Телефонни разговори. Всичко това в един лесен за работа продукт

Безплатна консултация »

Софтуер за недвижими имоти MAXESTATES 10 - GOLD Пакет

Максимално качество на оптимална цена. Всичко за успеха на вашата стартираща агенция. От организацията на бизнеса с недвижими имоти  до огледи, Контакти, Брокери, Оферти, Телефонни разговори. Виж нашия Gold пакет.

Безплатна консултация »

Софтуер за онлайн каталог

изработка на онлайн магазин

Предлагаме софтуер за уеб базиран каталог. Спестете разходи и представете вашия бизнес онлайн максимално бързо и ефективно. От успеха на вашия онлайн каталог в Интернет зависи успеха на вашата компания.

Безплатна консултация »

Софтуер за новинарски портал

МАКСПРОГРЕС ЕООД изработва по пакети новинарски портали с множество функции и мощни инструменти за мащабно разрастване на вашия информационен портал. Продукта предлага 4 бизнес модела за печалба на собствениците.

Безплатна консултация »

Хотелски софтуер 

Подходящ за малки и средни хотели до 70-80 стаи. Софтуера е съвместим с изработката на уеб сайт за резервации и проверка на свободни стаи. Чрез него можете да оптимизирате заетостта на стаите, за по добра запълняемост на легловата база.

Безплатна консултация »