Прессъобщение N.1

Прессъобщение N.1 / iTech.bg launching during your lunchtime

Може би това заглавие ви се струва нетрадиционно, но то напълно съответства на неочаквания начин, по който се появи първия по рода си онлайн магазин за техника в България - iTech.bg. Сайтът бе пуснат официално днес на 13.12.2011 г., а цялостното му изграждане се пазеше в дълбока тайна. С появата си днес, сайтът напълно промени представите ни за онлайн магазините в страната и начинът на пазаруване до момента.

Революционно- новият сайт, ще промени изцяло начина на продажба на черна техника в България, както и мисленето на потребителите, защото внася нови възможности за интеракция с клиентите. iTech.bg поставя началото на края на порочния модел на потребление, в който купувачите са просто едни пасивни консуматори.

iTech.bg позволява на потребителите да печелят, докато купуват, благодарение на уникалната афилейт програма. Сайтът предоставя възможност на хората не само да бъдат част от развитието на онлайн магазина, но и на своята общност, благодарение на мащабната дарителска кампания, организирана изцяло от iTech.bg

За повече информация, можете да се свържете с оторизираните за целта лица.