Онлайн бизнес - втора стъпка

Втора стъпка – продавайте на дребно вашите стоки

Определете вашия уникален продукт. 

Какво във вашия продукт го отличава от това, което създават всички останали? Защо някой би предпочел вашият продукт пред тези на конкуренцията? Да кажем, че правите бижута – както и няколко хиляди други хора. Какво прави вашия продукт по-различен? Смятате ли да се съсредоточите върху фино ковани златни колието с перли, или може би фокусът ще е върху разнообразни комбинации от предмети нанизани заедно по нови и интересни начини?

 

Развийте вашия стил. Елегантен или фънки, класически или хипстер, вашият сайт трябва да отразява, това което продавате.

Например ако правите традиционни стилни диамантени бижута, а имате сайт, който изглежда като нарязан картон с остри шрифтове и изображения залепени на картона. Това би прогонило вашите потенциални клиенти.

Не е нужно да изработите вашият сайт сами  – тук идваме ние специалистите от Макспрогрес. Ние ще ви помогнем да се справите със задачата. Ще ви предложим подходящите за вашия бизнес темплейти, съобразени с продуктите или услугите ви. 

Ако знаете предварително какво искате ще направите избора на дизайна много по-лесен.

Създаване на уебсайт за електронна търговия/онлайн магазин/. За да продавате продуктите си ефективно, както и да управлявате процеса от ценообразуването до отчитането, уеб сайт /онлайн магазин/, специализиран в онлайн търговията е от изключително важно значение за вас. За повече информация може да погледнете тук.  Ако все още нямате име на домейн на вашата компания не се колебайте да ни потърсете.

Използването на услугата за електронна търговия Макскарт прави лесна продажбата на вашите продукти в интернет. Вие лесно можете да създадете онлайн магазин в рамките на вашия пакет от избрани услуги и предпочитания.

Как да започнете онлайн бизнес? Първа стъпка за всеки бъдещ притежател на онлайн бизнес.

Трета стъпка – продажба на вашите услуги