Изработка на сайт

Изработка на сайтУслугата включва:

  1. Изработка на съвременен уебсайт с адаптивен дизайн за мобилни устройства - смартфони и таблети.
  2. Прехвърляне на съществуващата корпоративна идентичност ( дизайн ) от съществуващия уебсайт в нов сайт с по-добър дизайн. 
  3. Прехвърляне на съдържанието от съществуващия ви сайт в новата система, която дава много повече възможностти както за оптимизиране така и за визуализиране и публикуване на информация. 
  4. Получавате безплатно мобилно приложение за следене на запитванията. 

Време за изработката: 5 работни дни

Инвестиция: 391 лв

Препоръчителни допълнителни услуги 

Изработка на сайт - инфографика Изработка на серия инфографики, представящи вашите: Успехи ( Постижения, Резултати ), Брой доволни клиенти, Графика показваща работния процес и етапите, през които преминава клиента, за да си реши проблема.  

Изработката става като се прави сесия( среща ) с продължителност 2 работни часа с клиента. По време на срещата се изасняват детайлите, които трябва да се визуализират.  

Предимства на инфографиката:

  • Клиента се убеждава в ползите от едно единствено изображение и не се налага да чете дълги текстове.
  • Клиента разбира вашите услуги по лесен начин.
  • Постига се ефект на споделяне, самата графика - под формата на снимка може да се използва за споделяне от потребителите в социалните мрежи.
  • Инфографиката използва съществуващата корпоративна идентичност и стил. Но добавя и нов свеж маркетингов дъх на вашия бранд и привлича трафик.  

Време за изработката: 5 работни дни

Брой ифографики графики: 1 - 3 графики

Брой кръгове за ревизии: 1 кръг

Инвестиция: 391 лв ( Вместо 581 лв )


Изработка на Ремаркетинг рекламна кампания: Изключително ефективна реклама таргетираща само посетителите на вашия сайт. 

Ремаркетинг в сайтовете част от парньорската програма на Google: Веднъж посетил вашия уебсайт системата проследява посетителя. Когато той работи с друг сайт - например своята поща или чете определена новина в някой голям портал, вашите рекламни банери се показват в полетата за реклама. По този начин може да се каже на клиента определено послание и да го накараме да се върне при нас или направо да се свърже с нас, макар и вече да е напуснал сайта. Ние по този начин му напомняме за ползата от нашата услуга и организация. Можем чрез тези реклами да му припомним за нас. В забързания свят, в който живеем, тези реклами са изключително ефективни. Ефективността им се подсилва от ниската цена за клик, която рекламата изисква за постоянна поддръжка. Това се обуславя от услувието, че рекламираме само на определена група от потребители, които са посетили сайта. 

Настройка на рекламата и изработка на рекламни банери: 179 лв ( Време за изработка 5 работни дни )

Ретаргетинг в Facebook - Принципът е аналогичен. Рекламира само на посетители на вашия сайт, които са напуснали преди да предприемат действие за контакт с вашата организация. Рекламата е във Facebook под формата на пост от вашата фен страница. 
Настройка на рекламата и изработка на рекламни банери: 199 лв ( Време за изработка 5 работни дни )

Изработка на Видео реклама тип интервю:  За вашия сайт се подготвя видео реклама, която е кратка и стилна, но казва кратко точно и ясно посланието, което има организацията. Какви са ползите за клиента? Защо трябва да се свърже с екипа още сега? Когато посетител разглежда сайта това е информацията, която той търси. Тя трябва да бъде смляна по лесен и бърз за възприемане начин. Видеото е перфектен вариант в такъв случаи.
 

Предимства на рекламата: 

  • Видеото достига по-голям reach / органичен обхват / при постване в социалните мрежи. 
  • Потребителите са по-склонни да го споделят.
  • Увеличава престоя на сайта. Потребителите изглеждайки клипа прекарват повече време на сайта и това оказва влияние на оптимизирането за търсещи машини.
  • Увеличава шанса клиента да се престраши и да се свърже с екипа ви.
  • Заснемането се осъществява в оборудвано студио със специализирано професионално осветление и техника.

Съвместно с клиента се прави среща, на която се подготвя сценария, посланието и се разяснява формата на продукцията ( 2-3 часа ). Продукцията се подготвя за публикуване в YouTube, Facebook и за вграждане в сайта. Началото и края на клипа са стилно брандирани с логото на фон плътен цлят. Цената включва и самото вграждане в сайта.

Време за изработката: 5 работни дни

Времетраене: 2 - 6 минути

Брой кръгове за ревизии: 1 кръг

Инвестиция: 491 лв ( Вместо 581 лв )

 

Изработка на Видео реклама тип "case study" :

Видеото разглежда успешни реализирани проекти и случаи с клиенти. Ако клиента не желае да показва своята идентичност случая се прави в разказвателен вид, но ползата от разкриване на успеха на организацията се постига елегантно. 

 

Време за изработката: 5 работни дни

Времетраене: 2 - 6 минути

Инвестиция: 150 лв/брой ( Вместо 281 лв )

 

Изработка на Видео реклама тип "монтаж на всичко най-добро от нас в медиите" :

Включва изглеждане на целия наличен материал и подбиране на най-силните моменти и монтирането им по елегантен начин. Осъществяват се 3 срещи с клиента, на които се определят и фиксират най-добрите елементи, които влизат в рекламата. 

Време за изработката: 20 работни дни

Времетраене: 2 - 6 минути

Инвестиция: 650 лв/брой  

 

На среща с отдел продажби можем да обсъдим детайли и да отоговорим предварително на възникнали въпроси.