Изработка на онлайн магазин

Ние създаваме подходящите онлайн магазини за Вашия бизнес, така че клиентите Ви да извършват поръчки в тях с удоволствие. Онлайн пазаруването с нас винаги е било приятно и лесно. Основна наша мисия е да караме Вашите клиенти да преминат към следващата покупка. За тази цел нашият екип е разработил успешна, надеждна и атрактивна система, чрез която да управлявате безпроблемно своя онлайн бизнес и да увеличавате многократно печалбата си. Платформата MAXCART е гъвкава и позволява да си създадете сами безплатно 14-дневно демо, чрез което да извършвате реални продажби  и да се уверите в предимствата на софтуера. Имате възможността по всяко време през демо периода  да  поръчате под наем лесно изработения от Вас електронен магазин, като преминете към подходящия за Вас пакет или да закупите онлайн магазина еднократно на цена между 400 и 1000 лв. MAXCART Ви представя 3 пакета за онлайн магазини в зависимост от нуждите на Вашия бизнес. Предлагаме Ви до 3 езикови версии на сайта, неограничен брой продукти и различни разплащателни системи. С MAXCART може лесно и бързо да въведете съдържанието по Вашия нов онлайн магазин чрез режим за Редакция на живо.

 

Изработените от нас онлайн магазини представят по уникален начин Вашата корпоративна идентичност. Предлагаме Ви избор измежду над 100 професионални дизайнерски теми, разработени според актуалните тенденции и технологии в уеб дизайна. Всички теми са разработени от нашия екип и са специализирани за Български фирми, които желаят да постигнат бърз успех в интернет продажбите. Ние ще изградим Вашия онлайн магазин с предпочитените от Вас цветове и функционалности, така че максимално да отговаря на Вашите представи и Вашия бизнес модел.

Споделете ни своите очаквания за новия Ви електронен магазин и ние ще го създадем по най-правилния начин, така че да е SEO отпимизиран и да се класира на първи места в резултатите за търсене в Интернет. По този начин Вашият бизнес ще намери много по-широка аудитория. Ако нямате бюджет да възложите изработката на професионалисти можете сами да направите всичко през софтуера за онлайн магазини MAXCART. Доверявайки се на платформата,  Вие получавате онлайн магазин, който да представя Вашите продукти и услуги на различни мобилни устройства - смартфони и таблети с различна резолюция на екрана. Ние залагаме на актулния в момента Responsive дизайн, за да може бизнесът Ви да бъде достъпен от различни места и по всяко време на денонощието.

 

Системата MAXCART Ви предлага богато разнообразие от модули, чрез които да разраствате своята популярност в онлайн пространството и да увеличавате продажбите си всеки ден. Интегрираните със социалните мрежи модули Ви дават невероятното предимство да продавате и в най-голямата социална мрежа - Facebook. MAXCART предлага и модул Facebook магазин, който  спомага за това продуктите Ви лесно и бързо да набират популярност. Добавате още онлайн  канали за продажба към своя бизнес, като изберете нашата платформа и нейните предимства, които периодично се обновяват спрямо новите технологии.

 

Изработка на онлайн магазин

Системата MAXCART разполага с различни разплащателни методи като PayPal, ЕasyPay, ePay, TBI Bank, банков превод и наложен платеж, за да бъдат Вашите клиенти максимално улеснени при покупката. Софтуерът позволява да се задават и цени за доставка и промоционални цени.

Чрез модула MAXCART POS Вие имате възможност да следите поръчките си и да управлявате наличността на продуктите си. 

Следете и управлявайте своите продажби онлайн чрез анализаторите, които  MAXCART Ви предлага. Информирайте се за това, откъде Вашите клиенти са Ви намерили и от какво най-много се интересуват те.

Вижте какво казват клиентите за услугата изработка на онлайн магазин. Бъдете на няколко крачки пред конкурентите си, като ни се доверите!