SEO оптимизация на сайт за много добър екип счетоводители

Нашата уеб агенция се ангажира с оптимизацията на онлайн присъствието на един от водещите счетоводни бизнеси в индустрията. Целта ни беше да подобрим видимостта и ефективността на техния уебсайт чрез цялостна стратегия, включваща рекламни кампании, SEO усилия и видео съдържание.  Компанията, за която работихме предлага Счетоводни услуги и изгодни цени за счетоводство на малки и средни предприятия.  Но проблема, който стоеше в началото на нашата работа беше как това да стане достъпно до тяхната аудитория? 

Изпълнени действия

Реклами в търсачките: Започнахме със създаване на целеви рекламни кампании в голямата търсачка, които бяха насочени към точната аудитория. Изграждането на рекламни стратегии беше базирано на ключови думи и целеви групи, за да се гарантира максимална реакция и конверсия.

оптимизация на сайт[Реклами в търсачките]

Оптимизация и SEO: Екипът ни от специалисти извърши подробен анализ на уебсайта, извърши ключови оптимизации на страниците и създаде стратегия за постоянно подобрение на SEO показателите. Това включваше оптимизация на мета тагове, уебсайт структура, съдържание и линкове.

Нашия екип се постара да изпълни всички добри практики на търсачките, за изграждане на откриваем бизнес сайт. Показваме изпратена карта на сайта и нейното успешно прилагане към сайта:

оптимизация на сайт

[Оптимизация и SEO]

Маркетингови кампании и видео съдържание: За да допълним усилията си, разработихме и внедрихме иновативни маркетингови стратегии, фокусирани върху ключови моменти от счетоводния бизнес. Създадохме видео клипове, които представяха услугите и компетентностите на клиента по убедителен начин.

[Маркетингови кампании и видео съдържание]

Резултати и Бъдещи Перспективи

В резултат на интензивните усилия и стратегическите мерки, уебсайтът на клиента вече забелязва значително подобрение на трафика и конверсиите. По-голяма видимост в търсачките, подобрени SEO показатели и по-голямо ангажиране на потребителите са само част от постигнатите резултати.

Предстои да продължим наблюдението и оптимизацията на уебсайта, за да гарантираме постоянен растеж и утвърждаване на водеща позиция в индустрията.

Заключение

Нашата агенция продължава да иновира и да предлага комплексни решения, които променят онлайн пейзажа за нашите клиенти. Сме горди, че сме част от успешната трансформация на счетоводния бизнес и сме готови да продължим да създаваме устойчиви резултати в бъдеще.

Счетоводител

[Нашата работа]

За допълнителни въпроси или информация, не се колебайте да се свържете с нас.

С уважение,