Изработка на сайт за имоти

Искате ли да изградите успешен уеб сайт за агенция недвижими имоти?

Изгледайте видео представяне, в което ще можете да научите как се изработва успешен професионален сайт за имоти. 

Въпреки голямото предлагане на буквално на пръстите на едната ръка могат да се преброят фирмите, които могат да предложат изработка на сайт за недвижими имоти. Това се дължи на сложността и спецификата на този вид бизнес. Има множество особености, които ако не бъдат съобразени сайта е тип визитка и не може да отговаря на съвременните изисквания в сектора. 

 

от 01.08.2023 година - Новата ни версия на продукта вече е достъпна за продажби. В нея има множество подобрения свързани с автоматичния маркетинг на брокерите и строителни компании, които използват продукта за реклама на цели сгради. 

>> Вижте повече информация за услугата ни свързана с изработка на професионални сайтове за недвижими имоти тук. 

Изработка на сайт за имоти 

Защо да изберем МАКСПРОГРЕС за своя нов проект:

  1. Разполагаме със собствен софтуерен продукт, което ни дава пълна гъвкавост на функциите, които можем да предложим стартово или като доработка.
  2. Предоставяме възможност да изпробвате и да се обедите в предимствата на продукта, преди да се ангажирате с поръчка и капаро. Купувате само ако прецените, че продукта е подходящ за вашия бизнес. 

Конкуренцията в сферата на недвижимите имоти расте буквално с всеки изминал ден. В такива условия оцеляват най-успешните фирми, които предлагат на клиентите си широк спектър от услуги. Огромна преднина за всяка една фирма е доброто й представяне в интернет пространството. Ето защо качествено направения сайт може буквално да изстреля една компания към върховете.


В днешно време професионалистите в  IT сферата са малко, а за да създадеш качествен сайт за недвижими имоти се иска да бъдеш професионалист и в сферата на имотите, било то продажби или отдаване под наем , при това трябва да се поставиш на мястото на клиента, за да видиш какво търси и на мястото на продавача, за да знаеш какво да предлагаш. Общо взето да  създадеш сайт за недвижими имоти не е лесна задача, затова винаги е по-добре да се доверите на фирма с опит, която е разработвала множество сайтове за недвижими имоти.Тази специфична сфера на дейност изключва вариантите за ползване на безплатни платформи като Wordpress , Joomla, Drupal и други такива безплатни опънсорс платформи. За успешното представяне в интернет пространството на вашия бизнес с имоти следва да изберете професионалнен продукт, който да бъде специализиран за бизнес с имоти. Да съчетае стилен сайт и качествен софтуер за управление на всяко едно звено във вашия бизнес. В продължение на дълги години работа с над 30 агенции за недвижими имоти ние разработихме MAXESTATES 7 - последната версия на софтуер за недвижими имоти, благодарение на който можете да организирате бизнеса си с имоти.

 

Как да направя успешен уеб сайт за недвижими имоти? 

 

изработка на сайт за имоти 

 

Какво представлява MAXESTATES 7 ?

Нашият софтуер представлява стабилна и защитена база от данни, където цялата информация, която въвеждате е изключително добре организирана. Отделно сайтът, който изработваме за вас е индивидуален, така че всичко, което сме създали като възможности може да бъде настроено да работи според вашите фирмени изисквания и да бъде приложена вашата корпоративна визия. За клиентите, които не желаят да заплащат допълнително за дизайн могат да използват редактора и чрез готовите модули да персонализират своя сайт за имоти. Множеството функции, заложени в предлаганата от нас програма за недвижими имоти спомагат за управлението на  вашия бизнес на всички нива.

Софтуера, който с години усъвършенствахме за Вас, Ви дава възможността да изградите своя бизнес буквално за седмица.

Изработка на сайт за недвижими имоти

Всички имоти, обяви за имоти, огледи, клиенти, брокери са организирани в лесна за управление платформа, като идеята е вие като собственик на фирма за имоти да давате различни права за достъп на вашите служители, с цел контрол над работния процес и продажбите.

И не само - вашата база данни може да бъде заключена за достъп от чуждо IP , различно от това във вашия офис. Също така  всеки един оглед и разговор с клиента се записва в системата и така вие можете да следите целия процес на продажби или при отдаване под наем на имоти във вашата фирма от публикуването на обявата до преминаването й в статус продадена или отдадена под наем. Освен това системата, която нашата фирма разработи за вас ви дава възможност да записвате всеки един наем, платен от наемателите през времето на ползването на даден имот, като всички договори и бележки за собствениците се запазват в системата. Това е изключително полезно, в случай че фирмата Ви предлага и посредническата услуга - отдаване под наем.  Базата от данни е вашия актив на фирмата. В него можете да организирате всикчо да работи автоматично, клиенти, запитвания, огледи, имейл марекетинг ако предоставите правилните права на достъп на вашите брокери.

Изаробтка на сайт за имоти

При нас тези две търговски отношения с клиентите са ясно изразени,тъй като всеки клиент, посетил вашия сайт е всъщност наполовина ориентиран в своето търсене. Вашата роля е да го насочите към точния имот, а нашата роля е да направим селекцията още по-лесна както за вас, в ролята на посредник при продажбата, така и на клиента, който иска да направи правилният избор.

Освен всичко изброено можете да качвате различна информация за имотите, които публикувате, снимка,текст описание, планове и документи, видео за обекта, да отбелязвате локация, както и данни за собственик. Имате опцията да задавате част от тази информация да бъде невидима за обикновения потребител. Едно от най-ценните опции, които нашия софтуер Ви предлага е , че всяко едно клиентско запитване всъщност се  превръща в реален бъдещ клиент само с един клик.  Ние оценяме колко е скъпо вашето време затова нашият софтуер ви дава възможност автоматично да синхронизирате обявите си с други портали за имоти. Един от най-силните инструменти за продажба днес е имейл маркетинга.

С помощта на нашата система можете да изпращате масови оферти и предложения на вашите клиенти. Първата крачка към успешната продажба е правилното предложение, ето защо нашият софтуер е изграден по такъв начин, че вие можете да филтрирате имотите спрямо клиентското търсене, което ви дава възможност да отправяте правилните предложения към своите клиенти. Доказано е, че правилното предложение е половин продажба, останалото зависи от нагласата на купувача. Ето как изглежда административният панел на предлагания от нас софтуер. 

изработка на сайт за имоти 

Работата в него е не само добре организирана ,но и въвеждането на информация е лесно и интуитивно, всичко е описано стъпка по стъпка. Административният панел е мястото, където можете да задавате желаните от вас функции като например активиране на модул: валути, задаване на активност на обява, създаване на брокерски или администраторски достъп на някой от служителите Ви. Добавяне на оглед или обаждане към обява. Добавяне на нов клиент и т.н. Административният панел е мястото, където вие изграждате своя бизнес модел, а ние Ви даваме подходящия ресурс за това. Всеки един човек с креативно мислене знае, че в бизнеса оцеляват и успяват не големите, а бързите. Тези компании, които съумяват да уловят гребена на промените и да приложат печелившите иновации в своя бизнес и с това да привлекат още повече клиенти. Също така от огромно значение за успеха на един бизнес е той да се доверява винаги на професионалистите, а не да се задоволи с временно и некачествено решение. Ето защо изборът на правилен софтуер ще подпомогне вашият бизнес ако се доверите на правилната фирма за изработка на сайт за недвижими имоти. Не губете време,а изпробвайте нашият продукт в демо версия в срок от 15 дни, за да се убедите в неговите преимущества.

 

Заявете демо на: http://maxprogress.bg/-2920.html

За повече информация не се колебайте да се свържете с нас!

 

Вижте какво казват клиентите? Отзиви от клиенти! 

 

Допълнителна важна информация! Продукта пр едлага възможност да се продават успешно апартаменти ново строителство чрез специализиран много адаптивен модул, който е много търсен от клиентите. Ако се интересувате от апартаменти ново строителство в София, Варна, Бургас, Банско, Пловдив или други градове можете да разгледате сайта от нашето портфолио.  Много от нашите клиенти се възползваха от този нов модул. Това са компании, които предлагат апартаменти от строителителите често без комисионна от страна на клиента. Бизнес модела е интересен и е доста изгоден за клиенти, строители и брокери. Ние като уеб дизайн фирма имахме за цел да разработим всичката функционалност, за да се предостави максимално добро потребителско преживяване за крайния потребител.

Ето няколко компании, които могат да бъдат разгледани при интерес. Sofia In - София Ин - продава апартаменти от строитев във София и Варна - Кантора 056 - Агенция за недвижими имоти в град Бургас - Интерпрайм Банско - агенция за недвижими имоти в град Банско. А сега ви съветваме да изгледате следващото видео, където подробно е разказан модула-