Продавай онлайн и във физически магазин с 1 продукт

Нуждаете се Интернет магазин интегриран с вашия съществуващ офлайн бизнес? Поръчайте нов онлайн магазин, намалете разходите, увеличете продажбите и печелете повече като продавате онлай и във физически магазин с един лесен за работа продукт. MAXPROGRESS.BG предлага изграждане на работно място за извършване на продажби и във физически магазини.  

 

Цялостно решение за бизнесът

 

MAXCART POS, като дапълнение към вашия онлайн магазин, ви дава възможност лесно и удобно да продавате на крайни клиенти и във вашия физически магазин.

Изработка на онлайн магазинСистемата е изключително удобна и работи с вече въведените в онлайн магазина продукти. Поддържа баркод скенери и фискални устройства. Издава касови бележки, обработва бонус точки чрез клиентски карти. Поддържа всички видове задължителни дневни и месечни отчети. Едно от най-големите предизвикателства пред малкия и среден бизнес е обвързването на продажбите да са лесни и в един канал.  Изработката на индивидуално решение или да се прегаждат готови безплатни софтуери ( open source ) е доста несигурно за бизнесът, който иска да стои сериозни дълго време на пазара.

Убедете се в предимствата на софтуера като го пробвате. 

Започнете сега вашия безплатен 14 дневен пробен период като запитате нашия отдел продажби.