Изработка на сайт за училище

За да се развива успешно днес, всяко училище или гимназия следва да има своя електронна визитка каквато е уеб сайтът. Сайтът представя историята, екипът на Вашето учебно заведение, както и дейностите, които се извършват в него. Публикувайте важна информация за учебната програма, специалностите и мероприятията. Представете сведенията в електронна форма.  
Ако Вашето училище или гимназия се намира в град София или Бургас, може да посетите нашия офис в центъра на града и да си поръчате  изработката на  сайт. Сред предимствата на нашата платформа са лесна работа с административния панел, оптимизацията на кода, доброто класиране в търсачките и възможност сайтът да се отваря през мобилни устройства (смартфони и таблети) с различна резолюция на екрана. 
Ние ще Ви съдействаме да изградите фирмения  си имидж в Интернет пространството спрямо най - новите технологии и уеб дизайн тенденции. Нашите консултанти в офисите ни в София и Бургас ще Ви препоръчат подходящия пакет от MAXPROGRESS.BG за изграждане на стилен уеб сайт на Вашето учебно заведение с възможност за добавяне на нови актуални рекламни канали към сайта Ви.

изработка на сайт училище

Нашите клиенти увеличиха многократно популярността си, като ни се довериха. Част от нашите клиенти са ОУ "Реджеб Кюпчу“ с.Сини рид, ОУ „Д-р ПЕТЪР БЕРОН” - с. Вресово, общ.Руен, НУ "Д-р Петър Берон"с. Ябълчево, ПУ „Отец Паисий“ гр.Бургас.

изработка на сайт училище
Заложете и Вие на уникален фирмен имидж, като изберете нашите услуги! Популяризирайте по най-успешния начин Вашето училище и бъдете доволни от постигнатите резултати!

изработка на сайт училище