GDPR услуги

GDPR услуги

Услуга

Цена
Изкачащо съобщение, че уеб сайта  използва бисквитки.
Препоръчително е в края на това съобщение да има линк към страница "Политики за Бисквитки"
 
50 лв.
Изработка и поставяне на текст за "Политика за Бисквитки" за вашия сайт  100 лв.

Изработка и поставяне на текст за обработка на лични данни за вашия сайт 
Задължителната информация за данните които събирте и правата на лицата по защита на личните данни

150 лв.
Създаване на отмекти за съгласие с общи условия и съгласие за обработка на лични данни при обработка на лични данни във вашия сайт - пример: поръчка , регистрация, формуляри за запитване при запитване

За други изисквания от GDPR  свържете се с нас за да ви дадем индивидуална оферта.

ВАЖНО ЗА GDPR!

Въпреки всички документи и улеснения, които предоставяме, MAXPROGRESS е само медиатор, който обработва личните данни между търговеца и крайния клиент. Всеки собственик на бизнес носи отговорност за спазване на правилата и съотвествие с GDPR. 
В случай че имате нужда от допълнителна консултация, анализ и изготвяне на цялостна онлайн и физическа съвместимост с GDPR за вашия бизнес, свържете се с нас!

Контакти

 

Повече информация за регламента можете да прочетете от тези полезни статии тук:

https://www.icn.bg/bg/blog/polezno/gdpr/

РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА

Общ регламент за защита на личните данни

Десет практически стъпки за прилагане на Общия регламент за защита на данните/ Бюлетин КЗЛД м. януари