Защитена база данни за агенция за недвижими имоти

Сигурна защита на информацията с новия модул: Заключване на достъпа чрез IP!

 

Какво представлява модула и какви  са предимствата да го добавите към своя действащ софтуер за недвижими имоти?

 
 
 

Този модул заключва достъпа на брокерите до административния панел на сайта от всеки IP адрес, различен от този във вашия офис. За да го активирате е необходимо да поставите Вашето IP на вашия офис, което можете да разберете като посетите сайта www.whatismyip.com. Предимството на този модул е, че  вие защитавате двойно повече своята база данни от клиенти и оферти. От една страна, задавате права за достъп до информация на всеки брокер от административният панел, а от друга не му позволявате да има достъп до тази информация извън работното си място.

>> Създай защитена база от данни за твоите оферти за имоти - кликни тук ( НОВО! Вече и с безплатна версия )

Важно е да знаете обаче, че когато IP  адреса на в офиса е динамичен - тогава всеки път ще трябва да се сменя като се проверява на съответния адрес:

www.whatismyip.com, затова най-добре е да ползвате този модул, само ако имате статично IP. Тези ограничения в достъпа важат само и единствено за брокерите- вие , в качеството си на администратор, имате пълни права независимо от IP  адреса, от който отваряте административния си панел. Не винаги можете да разчитате на лоялността на, работещите за вас брокери, затова този модул е изключително полезен. 

Софтуер за недвижими имоти 

 

Всеки един нов модул, който нашите програмисти създават е направен с цел подобряване на вашата работа, за да можете с лекота да организирате дейността си и най-важното да контролирате своя бизнес.