Вирусен маркетинг в социалните мрежи

Showcases на дигитален маркетинг, който променя играта

Добре дошли в нашия раздел "Резултати - Showcases"! Тук споделяме с Вас визуални доказателства за постигнатите успехи и вълнуващите резултати, които нашият екип по дигитален маркетинг е постигнал с нашите клиенти. Силно вярваме, че в работата си трябва да съчетаваме думите с действията, затова Ви предоставяме конкретни илюстрации на нашите постижения.

Фейсбук (Facebook)

Създаваме индивидуални стратегии, съобразени с Вашите цели и таргет аудитория. Предоставяме пълен пакет от услуги, включващ рийлс видеа, постове, графичен дизайн и копирайтинг текстове, които привличат вниманието и помагат да постигнете значимо присъствие.

Инстаграм (Instagram)

Помагаме за изграждане на привлекателна визия, управляваме платени рекламни кампании, ангажираме и увеличаваме последователите, както и споделяме индивидуални стратегии за успешно онлайн присъствие.

ТикТок (TikTok)

Смелостта и креативността се сливат в TikTok. Резултати като 600 000 хиляди гледания говорят сами за себе си. Ще подготвим сюжет, скрипт и цялостна стратегия, за да бъдете „viral” в платформата.

Ютюб (YouTube)

Развийте Вашето онлайн присъствие с вълнуващо видео съдържание. Научете как съчетаваме качество и стратегически подход, за да привлечем зрителите и да генерираме трафик.

Смело споделяме тези успехи, защото вярваме в силата на резултатите.

Поддръжка на социални профили

Обадете ни се! 

Не се колебайте да ни потърсите за безплатна консултация или въпроси. Заедно можем да изградим и поддържаме силно и влиятелно онлайн присъствие. Вашите цели са нашите предизвикателства!

За консултации по телефон или Viber: 0879 944 416