Изработка на онлайн магазин

 

10 години в разработката на онлайн магазини

Фирма специализирана в изработката на онлайн магазини, разработени специално за вас

Направи запитване Безплатна консултация
 

 

 

"Онлайн пазаруването и онлайн магазините имат много предимства и са чудесен начин за развитие на бизнеса или за започване на нов. Ако са направени както трябва и попаднат в точната целева аудитория, успехът им е от задоволителен до много голям. Това важи вече и за световния, европейския и в частност българския пазари. Онлайн магазините, предоставени от МАКСПРОГРЕС се отличават с доброто оптимизиране и опростената, но богата функционалност."

 
Здравко Генчев

Manager 2013

 

Професионален дизайн за вашия бизнес

MAXPROGRESS е високо технологична компания, специализирана в изработката на големи и малки уникални и индивидуални онлайн магазини, разработени специално за вашия конкретен бизнес с модерен дизайн с мобилна версия.

 

 

 

 

Мобилна версия за смартфони и таблети

 

 

 

 

Остър фокус върху мобилната версия

Мобилна версия за смартфони и таблети чрез Адаптивен дизайн /Responsive Design/ Без мобилна версия, която да е оптимизирана за различни резолюции и конверсии през мобилни устройства вашия онлайн магазин ще се представя изключително слабо както в търсачката така и при самите поръчки от клиенти. Мобилната версия трябва да бъде направена така, че да задоволи ползвателите на мобилни устройства, когато посещават вашия online магазин. Рекламни банери с промо продукти и рекламни банери на начална страница с различни модерни ефектни анимации

 

 

 

 

Множество платежни методи

Наложен платеж, Epay, EasyPay, плащания PayPal и много други международни и национални платежни методи. Създайте удобство на Вас и вашите клиенти чрез автоматизирани, електронни платежни методи специализирани за български търговци. Стартирането на онлайн магазин без възможността да интегрирате успешно тези платежни методи може да бъде стратегическа грешка. Доверете се на опитните експерти в програмирането и внедряването на платежните методи в България и Европа. Онлайн магазинът е оптимизиран за търсачки Google, Яндекс и други като покрива модерните изисквания за оптимизация от международни експерти

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Множество модули и безплатни инструменти за прилагане на маркетинг и увеличаване на продажбите. Можем на безплатна консултация да ви предложим нашите решения и да ви обясним какви трикове прилагаме за увеличаване на продажбите в онлайн магазина. Безплатен хостинг и безплатна инсталаци. Индивидуални обучения за работа и развитие на вашия проект.

 

 

 

 

 

 

 

 

Поръчайте безплатна консултация

Ако желаете можете да се консултирате относно изработката на онлайн магазин:
Безплатна консултация
0887 019 614
sales@maxprogress.bg
 

Направете запитване