Софтуер за агенции за недвижими имоти и уеб сайт за недвижими имоти в едно решение.

Когато използвате софтуер за имоти и отделен сайт за имоти от друга компания си удвоявате работата защото трябва да качвате офертите за имоти по два пъти веднъж в сайта и веднъж в софтуера. А да не говорим че всички оферти ако се наложи да се промени цена или друга данна ще трябва пак на две места да се акуализират. Нашето решение софтуер + Сайт дава възможност обявите ви автоматично да се показват в сайта ви когато ги добавяте и редактирате в софтуера.

Ако имате сайт от друга фирма няма да можете да се възпозлвате от новите модлу и функции в софтеура - Апартаменти от строителя - да качвате цели сгради в сайта ви, както и няма да можете да ползвате Лийд генератор - гернератор на клиенти - това е модул който дава предложения и събира данните на вашите посетители и ги кара да стана ваши клиенти като попълнят данните си ите пристигнат директно в софтуера.

Ако към софтуера за имоти не е активиран сайт няма да можете да се въазпозлвате да изпращате от софтуера автоматично подходящи имоти за вашите клиенти по вайбър и имейл.

Референтните номера на обявите ви ще бъдат различни когато синрхонизирате с портали вътре в обявите ще пише автоматично номера на обявата но тя ще бъде различна от тази в сайта ви и клиентите биха се объркали.

Изгледайте този видео клип за подробен анализ на технически и бизнес особенности.