Софтуерна програма за недвижими имоти

Софтуер за недвижими имоти 

 

Правилният път към успешния бизнес

 

Питали ли сте се кое прави някой фирми за недвижими имоти по-успешни от други. Дали това са вложените средства или качеството на хората? Съвсем не! Организацията на работния процес е един от ключовите фактори, които правят някой фирми по-успешни от другите. Прочетете защо .....

 

В основата на успеха е  добрата организация и иновативното мислене.

Повечето успели в бранша, са хора, доверили се на качествен продукт.

Перфектното решение за организиране на бизнес с недвижими имоти е вече във вашите ръце с новият софтуер за  недвижими имоти MAXESTATES 7.1, който MAXPROGRESS  създаде, за да улесни управлението, контрола и публикуването и продажбата на вашите оферти за имоти.

Всички знаем ,че в днешно време най-големият коректив във всяка една сфера е конкуренцията, чрез нашата платформа за имоти вие получавате мощно оръжие, с което ще бъдете най- актуални на пазара и ще можете много по-добре да организирате своята дейност.

Софтуерът за недвижими имоти ви дава възможност по всяко време да управлявате своите обяви, да следите цялостната коресподенция  до сключването на всяка една сделка, чрез т.нар  записи на разговори. Освен това вие можете да разпределяте  клиентите и огледите на своите брокери по всяко време и  да следите за изпълнението на поетите задачи.

 

Софтуерна програма за недвижими имоти

 

Организирайте своя бизнес професионално и с лекота!

Избирайки нашето софтуерно решение, вие получавате перфектно съчетание от модерен дизайн , богата функционалност и лесна работа в административния панел.

 

Всяко едно ниво е обвързано с множество функции, като в центъра сте ВИЕ.

Всяка една оферта, оглед,  имот, като и потребителските статуси се определя и управлява само и единствено от вас.

Така вие самите решавате как да групирате предлаганите от вас имоти, клиентите, с които сте в бизнес отношения и не на последно място какви права за достъп до информацията да дадете на вашите брокери.

Всеки един бизнес може да прогресира само и единствено ако е правилно организиран. Нашето софтуерно предложение Ви дава най-доброто решение, не само за перфектната организация на дейността ви, но и за възможно най-доброто  му представяне пред негово величество клиентът. Както вече е добре известно взитната картичка на  всяка фирма  е нейният сайт. MAXPROGRESS ви предлага едно уникално съчетание от перфектна визия, зад която стои една добре функционираща и систематизирана бизнес дейност.

 

Програма за недвижими имоти

 

Нашата професионална версия на софтуер за имоти предлага на вашето внимание платформа, разделена на  две нива.От една страна е: управление и организиране на оферти, отчетности,огледи, бележки,клиенти и брокери , а от друга - перфектен дизайн на вашия сайт и информацията ,която е видима за обикновения потребител. Всички имоти, които предлагате, възможността да направи запитване,интересните новини, в сферата на недвижимото имущество, всичко това Ви прави по-търсени,по-предпочитани, по-успешни и не на последно място по-достъпни за вашите клиенти. Защото  именно фирмата за недвижими имоти, представлявана от  брокера е дясната ръка и най-добрият съветник за един клиент, той е този, който извървява целият път от намирането до добиването на имота, ето защо в основата на всичко е доверието. Чрез този специализиран продукт за вашия бизнес вие правите най-голямата крачка към спечелването на клиентското доверие.

За да получите по-подробна информация за това как се работи с административния панел посетете нашата страница. При възникване на въпроси не се колебайте да се свържете с нас.

 

 

Стартирайте своите бизнес успехи с  предлагания от MAXPROGRESS софтуер за агенции за недвижими имоти и спечелете доверието на вашите клиенти и бизнес партньори!