Ново строителство София - нов проект

Здравейте, представяме ви новия ни проект "Изработка на уеб сайт за апартаменти ново строителство в гр. София". 

Срок на проекта: 20 дни.

Включва уеб дизайн и софтуер за управление на оферти и брокери за недвижими имоти.

Параметри: Авторски дизайн, Допълнителни модули QR код генератор, Имоти от строителя, Валути, Кратка и разширена търсачка на апартаменти.

Модул Публикуване на обява, SSL сертификат, Три езиков сайт  - Български, Руски, Английски.

От предварителните разговори с ръководството на компанията се обедихме, че разполагат с множество предимства пред значителна част от конкурентите на пазара в сектор продажба на апартаменти от строител в град София. Затова при изработката на заданието за проекта един от фокусите беше модулите за продажба на предложения в нови жилищни проекти. 

Предлагания от нас софтуер за недвижими имоти вече разполагаше с такива модули, но за целите на този проект бяха реализирани множество целеви подобрения, за да могат потребителите на ниво клиенти и администрация - брокери, да могат да работят още по-ефективно със системата и софтуера.  

Апартаменти ново строителство София

На визуализациите виждате представяне на уеб сайта, както и предлаганите в него Предстоящи строежи в софия 2022

Благодарение на използвания модул имоти от строител в Софтуера за брокери Estatates.Maxprogress.bg клиентите биха могли да разгледат свободните предложения във всеки обект лесно и барзо. От друга страна самите брокери биха могли съвсем бързо да актуализират офертите като цени и статуси - свободен, резервиран, продаден и др. 

Тук бихме искали да обърнем внимание на един важен аспект. Търсачката в продукта търси във всички редове от публикуваните таблици. Това е изключително важно са собствениците на агенции и техните клиенти, защото без тази възможност сайта е напрактика безполезен. Ако един краен клиент не може да филтрира търсенето и ограничи резултати показвани в сайта той не може да използва сайта по предназначение. Този проблем в изработените от нас сайтове с продукта за брокери Естейтс Макспрогрес е отсранен. Разработените от нас търсачки взимат под внимание всички параметри поставени в търсачката и филтрират резултатите, показвайки само нужните разултати. Именно така е разработен и сайта на София Ин. В него потребителите биха могли да проверят предложенията филтрирайки по етаж, цена, квадратура и тип с едно търсене във всички компекси.  

И не на последно място трябва да се отбележи, че сайта има доста строго следена корпоративна идентичност на бранда. 

Нека да обобщим. Защо считаме, че сайта на SOFIA IN е един от най-добрите проекти за предложения покупка на апартамент директно от строителя?

Подобрения по софтуера за публикуване на оферти се извършват вече повече от 2 години.

Инициативи по улеснения на избора на клиента в предложенията идва както от разработчиците, така и от ръководството на агенцията и брокерите.

АГЕНЦИЯТА ВИ ПРЕДЛАГА ДА ИЗБИРАТЕ МЕЖДУ:

● Предстоящи строежи в софия 2022 

● Луксозни апартаменти София в нови жилищни комплекси 

Еднофамилни къщи в затворени комплекси София

ОТ АГЕНЦИЯТА ВИ ОСИГУРЯВАТ:


●Без комисионна от купувач!  

● Безплатно съдействие при ипотечно кредитиране

● Безплатна правна помощ при сделката

 

Изработка на сайт за апартаменти ново строителство София

Апартаменти ново строителство в София