Новият софтуер на МАКСПРОГРЕС трансформира управлението на свинеферми и други видове животновъдни стопанства

В МАКСПРОГРЕС ние сме горди да обявим пускането на нашия нов софтуер, специално разработен за управление на свинеферми. Този иновативен инструмент не само улеснява ежедневните задачи във фермата, но също така е подходящ за разнообразни видове животновъдни стопанства, включително говедовъдни ферми, овцеферми, птицеферми и много други. Научи тук повече за софтуер за управление на свинеферма.

От началото на разработката ни целта беше да създадем интелигентен софтуер, който да отговаря на специфичните нужди на съвременните животновъди. Нашата екипирания екип от специалисти в програмирането и животновъдството работи усилено, за да разработи система, която не само автоматизира процесите във вашата свинеферма, но и осигурява цялостно управление и анализ на данните.

Софтуерът на МАКСПРОГРЕС включва функционалности за детайлно проследяване на здравето на животните, управление на размножаването, сортиране и селекция, както и мониторинг на действията на персонала. Всяко животно във вашия стопански комплекс има своята електронна история, която ви помага да вземате информирани решения за оптимизация на производството и подобряване на генетичните характеристики на стадото.

   

Софтуерът е разработен да бъде гъвкав и адаптивен към различни условия и видове животновъдни стопанства. Независимо дали управлявате свинеферма, говедовъдна ферма, овцеферма или друг вид стопанство, нашият софтуер ще ви помогне да повишите ефективността и да улесните управлението на вашето стопанство.

С внедряването на софтуера на МАКСПРОГРЕС във вашето стопанство, вие инвестирате в бъдещето на животновъдството. Не чакайте повече – свържете се с нас днес и открийте как можем да ви помогнем да постигнете по-висока производителност и по-ефективно управление на вашата ферма.

 

Софтуера решава множество проблеми във фермата. Например:

ПРЕГЛЕД НА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА НА СВИНЕТЕ-МАЙКИ
Информация за прасилото

 • Живородени
 • Мъртвородени
 • Приети
 • Отстранени
 • Отбити
 • Смъртност

Пълна карта на свинята и история на опрасването

 • Поредно опрасване
 • Дата на опрасване
 • Дата на отбиване
 • Брой отбити прасенца

Отглеждане на свине - програма

Нашият софтуер за управление на свинеферми Ви предлага изключително удобство при организиране и проследяване на графиците на ветеринарите и ваксинациите. С нашето решение можете лесно да планирате и управлявате всички ветеринарни дейности и имунизации, което Ви позволява да поддържате здравето на Вашите животни на високо ниво.

Графици на Ветеринарите: Софтуерът Ви дава възможност да създавате и актуализирате графици за ветеринарните посещения, като ясно посочвате датите и часовете на планираните прегледи и процедури. Вие ще имате цялостен преглед на ангажиментите на Вашите ветеринари, което ще Ви помогне да осигурите навременна и качествена грижа за животните.

Ваксинации: Нашият софтуер Ви позволява да следите ваксинационните графици на всички животни във Вашата ферма. Можете лесно да видите кои ваксинации са вече направени и кои предстоят, като по този начин ще можете да осигурите необходимата имунопрофилактика навреме. Софтуерът ще Ви напомня за предстоящите ваксинации, за да не пропуснете важни дати и да поддържате здравето на стадото.

Предимства:

 • Планиране и организация: Лесно създаване и актуализиране на графици за ветеринарни посещения и ваксинации.
 • Проследяване: Пълен преглед на извършените и предстоящите ваксинации и ветеринарни дейности.
 • Напомняния: Автоматични напомняния за предстоящи ваксинации и прегледи.
 • История: Запазване на цялостна история на здравословните грижи за всяко животно.

С нашия софтуер, Вие можете да сте сигурни, че всички ветеринарни грижи и ваксинации ще бъдат извършени навреме и ефективно, което ще подобри здравето и продуктивността на Вашите свине. Свържете се с нас днес, за да научите повече и да започнете да използвате нашето иновативно решение за управление на свинеферми!