Маркетингови решения

" Маркетинг целите не са се променили, а само инструментите и начините за тяхното постигане. В Макспрогрес фокусът е върху постигането на максимален ефект чрез прецизно планиране и прозрачното управление на рекламните кампании. "

Здравко Генчев

Цялостни маркетингови решения и проучвания

МАКСПРОГРЕС ЕООД изработва и прилага цялостни маркетингови стратегии за позициониране на Вашите търговски марки:

 • Въвеждане на нови продукти или услуги: разработване на концепция, бранд дизайн, позициониране.
 • Оптимизиране на работещи стратегии за повишаване на продажбите на фирмата.
 • Консултации за стартиране и развитие на бранда. Маркетинг консултации и планиране на бизнеса.
 • Криейтив /Creative/
 • Вирусен маркетинг /Viral marketing/
За повече информация, свържете се нас:
Петър Русев
0887 019 614
sales@maxprogress.bg
 • Реклама и маркетинг в дисплейната мрежа
  Можем да ви изненадаме с иновативни, интересни и ефективни решения за присъствието им с банер реклама в онлайн пространството. Рекламата в Интернет e силен инструмент за постигане на маркетинговите цели на брандовете, за които работим. Дисплейната реклама дава множество решения по позиционирането на вашия бранд и оказва значително влияние върху продажбите чрез възможността за ремаркетинг - изработване на преследващи потребителя рекламни кампании
 • Цялостна онлайн маркетингова стратегия
  Всяка една от тях започва своя живот от детайлни проучвания и анализи за оптимизиране на интернет присъствието на всеки клиент, съобразено с настоящите му бизнес нужди. Основната тежест пада върху идеята, която да задвижи и даде плътност на бранда онлайн и да го насочи в правилните комуникационни канали. Финалната права на всяка стратегия е запазена за анализите на резултатите от кампанията и препоръките за отбелязването на по-впечатляващи постижения в бъдещи проекти за клиента.
 • Маркетинг в социалните мрежи
  Развитието на вашите Брандове зависи от дигиталното им представяне в социалните мрежи и Макспрогрес осигурява на своите клентите начин и техники как това да се случва по най-професионалния и ефективен начин. Създаване на профили във социалните мрежи Facebook, Twitter, Google+, You Tube, Linked In и всички профилирани социални мрежи. Можем да ви предложим генериране и моделиране на съдържание в тях, промотиране в рекламните им платформи, набиране на фенове във вашите страници. Комплексно обслужване и следене на новите тенденции. Изработка на вирусен маркетинг в социалните мрежи.
 • Медиа планиране и купуване
  Рекламния пазар е все по-динамичен и сложен. Откриването на правилните канали за продажба на вашите продукти и услуги е прецизна задача, с която специалистите на Макспрогрес могат да се заемат още днес. Клиентите могат да доверят изцяло професионалното изготвяне на медия план, съобразен с целите на тяхната кампанията .