Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

"Онлайн пазаруването и онлайн магазините имат много предимства и са чудесен начин за развитие на бизнеса или за започване на нов. Ако са направени както трябва и попаднат в точната целева аудитория, успехът им е от задоволителен до много голям. Това важи вече и за световния, европейския и в частност българския пазари. Онлайн магазините, предоставени от МАКСПРОГРЕС се отличават с доброто оптимизиране и опростената, но богата функционалност."

 

10 години в разработката на онлайн магазини

MAXPROGRESS е високо технологична компания,  специализирана в изработката на големи и малки уникални и индивидуални онлайн магазини, разработени специално за вашия конкретен бизнес с модерен дизайн с мобилна версия.

За нас няма тайни в дигиталния маркетинг, SEO оптимизацията, рекламата в Google и Facebook. Ние ще ви консултираме във всички аспекти на стартирането на успешен онлайн бизнес. Ако вече имате работещ онлайн магазин свържете се с нашия екип и разберете как нашите системи за автоматизация могат да работят за вашия бизнес и значително да увеличим вашия оборот.

Също така ако имате ограничен бюджет ние можем да ви редложим и множество готови и безплатни дизайни и безплатен уникален дизайн на вашия онлайн магазин с различни системи за управление на съдържанието. 

Лесен редактор за смяна на дизайн, чрез който имате възможност сами да променяте дизайна или да прилагате теми според сезон, празник или определена промоция без да са ви необходими каквито и да било специфични технически знания или опит. 

Стилно представяне на предлаганите от вас продукти с цел висока конверсия и повече продажби.

изработка на онлайн магазинОстър фокус върху мобилната версия

 

Мобилна версия за смартфони и таблети чрез Адаптивен дизайн /Responsive Design/ 

Без мобилна версия, която да е оптимизирана за различни резолюции и конверсии през мобилни устройства вашия онлайн магазин ще се представя изключително слабо както в търсачката така и при самите поръчки от клиенти.  Мобилната версия трябва да бъде направена така, че да задоволи ползвателите на мобилни устройства, когато посещават вашия online магазин.

 

Рекламни банери с промо продукти и рекламни банери на начална страница с различни модерни ефектни анимации  

 

Множество платежни методи

Наложен платеж, Epay, EasyPay, плащания PayPal и много други международни и национални платежни методи.

Създайте удобство на Вас и вашите клиенти чрез автоматизирани, електронни платежни методи специализирани за български търговци. Стартирането на онлайн магазин без възможността да интегрирате успешно тези платежни методи може да бъде стратегическа грешка. Доверете се на опитните експерти в програмирането и внедряването на платежните методи в България и Европа. 

Онлайн магазинът е оптимизиран за търсачки Google, Яндекс и други като покрива модерните изисквания за оптимизация от международни експерти

Множество модули и безплатни инструменти за прилагане на маркетинг и увеличаване на продажбите. Можем на безплатна консултация да ви предложим нашите решения и да ви обясним какви трикове прилагаме за увеличаване на продажбите в онлайн магазина. 

Безплатен хостинг и безплатна инсталаци. Индивидуални обучения за работа и развитие на вашия проект. От готови решения до индивидуални разработки свържете се с консултант от МАКСПРОГРЕС, за да се запознаете с морето от възможности за развитие на вашия бизнес онлайн. 

Никога не е било по-лесно стартирането на успешен бизнес в Интернет, но високата конкуренция крие множество подводни камъни. Възползвайте се от 1 час безплатна консултация за нови клиенти и си запишете час по телефона за среща в офиса или онлайн. 


Ако желаете можете да се консултирате относно изработката на онлайн магазин:
Безплатна консултация
0887 019 614
sales@maxprogress.bg

Не губете време и пари и направете запитване за възможностите да продаваш успешно онлайн още сега! Нашия екип продажби и онлайн маркетинг е на твое разположение.


Вашето име:

Телефон:

Емейл:

Вашето запитване: