Изработка на уеб сайт за доставка на храна и напитки!

Изработка на уеб сайт за доставка на храна

Макспрогрес предлага на вашето внимание професионална изработка на уеб сайт за доставка на храна и напитки! 
Изработка на бизнес оптимизиран и динамичен уеб сайт с уеб дизайн и функции специално разработени за поръчки на храна и напитки. Ние от МАКСПРОГРЕС ще изработим за вас сайт за на поръчки и доставка на храна, напитки и други подукти от вашето заведение.

По време на криза сайтовете за разнос се справят значително по-добре от стандартния ресторантьорски или хотелски бизнес. Като антикризистна мярка нашата агенция предлага качествено уеб решение за вашето заведение за хранене или кетъринг бизнес.

Основна функционалност:

  1. - Динамично управление на електронно меню 
  2. - Възможност за поръчка през десктоп и мобилни устройства
  3. - Управление на поръчки от администратори
  4. - Панел за управление за собственици на обекта
  5. - Рекламни банери за промоции и основни секции от менюто
  6. - Статистика и анализ
  7. - Промо кодове - програма за лоялни клиенти
  8. - Модул бърза поръчка с един клик.
  9. - Модул регистрация и бърза повторна поръчка на вече поръчвани артикули от меюто.

Изработка на уеб сайт на ресторант или заведение

 

Предлагаме професионална изработка на уеб сайт за поръчки на Ресторант ( Заведение за хранене )

С повече от 10 години професионален опит в изработката на сайтове за поръчки включително изработка на сайтове на ресторанти, барове, сладкарници, хотели и др. от сектора можете да бъдете сигурни, че вашия бизнес има недежден партьор в наше лице. 

При интерес обърнете се към нашия отдел продажби, за да ви направим напълно безплатна и неангажираща консултация за възможностите да разширите вашия бизнес с този актуален бизнес модел. Ще ви запознаем готови успешни реализирани проекти и ще ви предоставим демо, за да се убедите сами в предимствата на ползваните от нас технологии. 

Вашият успех е свързан с нашия продукт! Не губете време и пари за скъпи програмистки услуги или като търсите готови непрофесионални модули за блогове и безплатни системи, които ще ви създадът само проблеми в проценса на работа. Поръчайте един професинален продукт още днес!