Изработка на сайт за обяви

Можете да поръчате изработка на уеб сайт за обяви тип портал или софтуер с ваши изисквания към публикуването на обявите за вашия проект.   Ако се нуждаете от този продукт, можете да се свържете с отдел продажби, за да се запознаете с възможностите и да разгледате демо версия на софтуера за обяви.

Защо да изберете Макспрогрес, за вашия проект портал за обяви?

Изработка на уеб сайт за обяви

Ние можем да ви предложим няколко готови бизнес модела, от които директно можете да печелите от вашия портал:

  1. Интеграция с платформата Google Adsense, която ви дава възможност да генерирате приходи от реклами, без да е необходимо вие сами да намирате клиенти за вашите банер позиции. Световния гигант сам осигурява рекламодатели за вашия сайт, като вие получавате приход още от първия ден на пускане на рекламите.
  2. Възможност да получавате микро-разплащания чрез SMS за VIP обяви. За да се отрои една обява на ваш потребител, то той е необходимо да изпрати кратко съобщение с името на вашия сайт или бранд. Като получава обратен SMS, чието съдържание ако въведе неговата обява става със специален статус.
  3. Възможност да продавате банерна реклама и фонова реклама на вашия уеб сайт. Системата ви дава специфичен модул, чрез който можете да продавате рекламни позиции по вашия уеб сайт или цялостно брандиране на сайта с фонова реклама.
  4. Възможност да интегрираме допълнителни бизнес модели спрямо вашите потребности.