Изработка на маркетплейс за био и натурални чисти продукти

Уеб дизайн проектът, който бих искал да представя на Вашето внимание, е маркетплейс за био и натурални чисти продукти. БИО ЕКСПЕРТИ (BIOEXPERTS.BG) Този онлайн магазин предлага безглутенови торти, фермерски продукти, био пчелен мед и други. Идеята е да се съберат на едно място множество био и натурални продукти, които да бъдат лесно достъпни за всички, които искат да се хранят здравословно.

Дизайнът на сайта е много важен, за да се постигне удобство и леснота при използването на маркетплейса. При проектирането на уебсайта беше обърнато внимание на това, да се създаде чист и лесен за навигация дизайн, който да предлага удобство за потребителите.

Основното предимство на маркетплейса е широката гама от продукти, които предлага. Всички продукти са описани подробно, за да се улесни потребителите в избора им. 

В магазина може да се намерят разнообразни продукти. Тук може да се открият продукти от различни производители, което дава възможност на потребителите да се запознаят с различни марки и производители.

Сайтът предлага лесен начин за поръчка на продуктите. Потребителите могат да съставят своята количка с продукти и да платят онлайн, като изберат доставката на продуктите до дома си или до посочен от тях адрес.