ЗАЩО MAXPROGRESS.BG?

Изработка на сайтове

Защото клиентите ни ценят и търсят нас, като доставчици на специфичен и сложен продукт с високо качество, потребителско ориентиране, бърза скорост на зареждане, гъвкавост и леснота на управлението на информацията:

1. Опит в разработването на корпоративни уеб сайтове.

2. Възможност за сътрудничество с клиента по време на разработката на дизайна на уеб сайта и неговата корпоративна идентичност.

 

3. Изграждане и интегриране на корпоративна идентичност на клиента и възможност за прилагане, в маркетинговите материали в цялата организация.

 

4. Прилагане на маркетингови инструменти и НЛП техники за убеждаване на посетителите на уеб сайта и превръщането им в клиенти. Изключително ориентиране към повишена ползваемост и потребителско приживяване (т.нар. user experience) .

 

5. Опит в SEO оптимизирането и концентрация върху класирането на сайта в търсещите машини Google, Yahoo  и други. Изчистен и оптимизиран код. Висока скорост на зареждане.  

 

6. Сигурност и адекватна поддръжка при възникване на конфликти и въпроси. Изключителна гъвкавост и възможност, за изработката на уникални дизайни и допълнителни модули.

 

7. Надеждни сървъри от хостинг компанията SUPERHOSTING.BG

Най-добрите бизнеси, които бяха отличени на церемонията по награждаването на E-volution Awards 2016. Cп. Forbes награди ние взехме награда в категория "Компании, които предоставят качествени и иновативни услуги за електронен бизнес". 

Изработка на сайтове - мнения за макспрогрес

Ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас.