Изработката на професионален уеб сайт за недвижими имоти

Нашия екип  е много добре запознат със сложността и спецификата на този вид бизнес. Вече повече от 10 години развиваме успешно собствен софтуерен продукт - MAXESTATES, който служи за изработка на професионални сайтове за имоти, оптимизирани за мобилни телефони с включени над 200 функции. 

 

Заедно с нашите клиенти агенциите за имоти сме валидирали и оптимизирали работата на брокерите със ситемата.

Предлагаме цялостно решение за българска агенция за имоти с отлично представяне на офертите в собствен уеб сайт. Софтуер за недвижими имоти

Програма за управление на уеб сайт за имоти

Софтуер за недвижими имоти от МАКСПРОГРЕС помага на вашата агенция да продава повече и да работи по-ефективно и успешно.
Изгледайте видео интервю на нашия екип относно продукта за изработка на уеб сайт за недвижими имоти. 

Разгледайте презентация на продукта

Ние от МАКСПРОГРЕС предлагаме изработка на уебсайтове за недвижими имоти. Чрез специализирания ни софтуер MAXESTATES Вие можете да увеличите значително приходите във вашата агенция или строителна компания.

Довери се на експерти

 

Платформа за онлайн магазини

MAXESTATES в най новата версия ви предлага да продавате успешно всякакъв вид сделки за имоти. Създайте оферти тип Апартаменти от строителя със таблица с апартаменти и разпределения на сградата. При оферти Препордажба добавяйте Виртуални разходки на апартамента и стаите с 360 градосуви снимки. Има множество особености, които ако не бъдат съобразени при изработката на вашия сайт, той става тип визитка и не може да бъде конкурентен и да отговаря на съвременните изисквания в сектора.


НАЕМИ ЕКСПЕРТ СЕГА

Поръчайте професионален сайт за недвижими имоти

Свържи се с нашия екип за БЕЗПЛАТНА консултация

Изработка на сайтове

Свържете се с нас

Безплатна консултация

Някой избрани клиенти



Защо да поръчате?