Лаптопи втора употреба

Защо лаптоп втора употреба?

Предимства на употребяваната техника. Употребяваната техника притежава редица предимства, които в никакъв случай не трябва да бъдат пренебрегвани. Ще опишем най-съществените плюсове на това да закупите лаптоп втора употреба малко по-подробно:

Нисък срещу висок клас

Както всеки един производител, така и компютърните компании, произвеждат различни класове продукти. Класа определя най-вече качестото на изработка и вложените материали. При по-високите класове бизнес лаптопи например се използват по-качествени материали за изработка на корпуса. Производителите обикновенно залагат на високо качествена пластмаса, алуминий и магнезиий и други. Това обаче не важи само за корпуса. Всички компоненти в конфигурацията са изработени от много по-висок клас материали. Всичко това придружено от качествена изработка е много важно за дългия живот на закупената техника.  

Поради тази причина много хора и фирми предпочитат да закупят лаптоп втора употреба, който е по-висок клас, отколкото за същия бюджет да купят нов, който е некачествен, защото е по-нисък клас.

 

Ако желаете можете да се консултирате относно закупуването на лаптопи втора ръка:
Макспрогрес компютърс
0879 472 997
support@maxpc.eu

Кои са високите серии при производителите.

Големите лидери на пазара произвеждат своята висококачествена серия под класификацията „Бизнес Клас“. Ето и как да ги различаваме:

При Dell това е Latitude серията.

При Lenovo тя носи името Thinkpad и ProBook при HP.

В България тези бизнес клас лаптопи се намират все-по трудно. Пазара се наводнява с нисък клас продукти или още по-лошото „Произведено за България“. Обикновенно тези продукти се отличават с ниско качество на изработка, чести проблеми и посещения в сервиза, кратък живот на батерията и редица проблеми с корпуса.

 

Най-същественото предимство на техниката, която предлагаме е, че тя е внос от големите европейски държави, като Германия, Англия, Австрия и др. Разликата в качестово е осезаема а бизнес клас моделите преобладават в 95% от случаите.

 

Лаптопи втора употреба цени

Цена

Цената много често е определящия факор при покупка. Всеки разполага с определен бюджет, като за него иска да получи максимално качесто. В случай, че се спрете на употребявана техника, вие получавате същото или по-високо качество на много по-ниска цена.

 

Следгаранционно обслужване

Този фактор не е за подценяване. Колкото и да е качествен един продукт, той не е вечен.

Когато този момент настъпи, всеки търси ефтин вариант за ремонт. При втората употреба

шанса да се открият употребявани или по-ефтини заместители на дефектната част е в пъти по-голям. Производителите се целят в продажбата на цели конфигурации, а не резервни части. Затова често ключови компоненнти, като дънната платка например се доближават по цена до общата сума на целият лаптоп.

Има ли риск?

Всяка една от машините, които предлагаме, влеза в продажба едва след като премине през пълни тестове на хардуера. Ние гарантираме за това с гаранцията, която предлагаме за всеки един продукт. Тя зависи от употребявания клас.

 

Обслужване и консултации

 

При нас можете да получите професионална консултация, целяща намирането на адекватни решения, съобразени конкретно с вашите нужди или целящи рещаването на проблеми възникнали при работата на вашата техника. Не се колебайте да ни потърсите за консултация при закупуване на мобилни или персонални компютри и компютърна техника. Нашата цел е клиентите ни да получат най-висококачественото обслужване и професионални съвети.

 

ГаранцияЛаптопи втори употреба

Всеки продукт закупен от нашия онлайн магазин има гаранция. Гаранционния срок е описан във всеки един продукт и е между 1 и 12 месеца. При проблем, можете да ни сигнализирате по телефон или имейл. Техниката може да се върне за гаранционно обслужване чрез предаване на място в офиса на фирмата или чрез услугите на куриерска фирма. Транспортните разходи се разделят между клиента и търговеца.

 

Следгаранционно обслужване

Всеки закупен от нас лаптоп, компютър или друга техника, може да бъде изпратена при нас за сервизни дейности, дори и след изтичането на гаранционния й срок. Много от фирмите, които предлагат употребяваната техника, не разполагат със сервиз или с ресурс да извършват извънгаранционни ремонти. Ние предлагаме на клиентите си богат набор от всякакви сервизни услуги.

Не се колебайте да ни потърсите за консултация.

 

Ако желаете можете да се консултирате относно закупуването на лаптопи втора ръка:
Макспрогрес компютърс
0879 472 997
support@maxpc.eu

Лаптопи втора употреба, лаптопи втора ръка, изогдни предложения с високо качество на и гаранция 5 от 5 / 15 гласа. 5 бр.