Софтуер за агенции за недвижими имоти

 

Софтуер за недвижими имоти 

 

Правилният път към успешния бизнес

 

Търсите в интернет "Софтуер за агенции за недвижими имоти"? В сайта на МАКСПРОГРЕС.БГ можете да намерите информация за софтуерния продукт MAXESTATES - Професионална програма за организацията на брокери за недвижими имоти. Защо е важно да се избере качествен и професионален съвременен софтуер? Ако се запитате кое прави някой фирми за недвижими имоти по-успешни от други. Дали това са вложените средства за софтуер и организация на екипа. Организацията на работния процес е един от ключовите фактори, които правят някой фирми за имоти по-успешни от другите. Прочетете защо трябва да обърнете внимание на избора на подходящ софтуер.

 

В основата на успеха в работата на всеки брокер е добрата организация на работния процес и лекотата на работа с програмата.

 

Повечето успели в бранша брокери се доверяват на програма за брокери, която е лесна за работа, съвременна и предлащата опциите, които са им необходими.

Перфектното решение за организиране на бизнес с недвижими имоти е вече във вашите ръце с чрез софтуер за  недвижими имоти MAXESTATES 8.1, който MAXPROGRESS  създаде, за да улесни управлението, контрола и публикуването и продажбата на вашите оферти за имоти вие вече можете да изпреварите своите конкуренти, чрез новите опции.

Всички знаем ,че в днешно време най-големият коректив във всяка една сфера е конкуренцията, чрез нашата платформа за имоти вие получавате мощно оръжие, с което ще бъдете най- актуални на пазара и ще можете много по-добре да организирате своята дейност.

 

Софтуерът за недвижими имоти ви дава възможност по всяко време да управлявате информацията във вашата фирма - обяви, огледи, клиенти и да следите цялостната коресподенция  до сключването на всяка една сделка, чрез т.нар  записи на разговори по телефон или срещи с клиента. Освен това вие можете да разпределяте  клиентите и огледите на своите брокери по всяко време и  да следите за изпълнението на поетите задачи и направените огледи и тяхната ефективност.

 

Софтуерна програма за недвижими имоти

 

Излезе нова версия но софтуерния продукт MAXESTATES!

Избирайки нашето софтуерно решение, вие получавате перфектно съчетание от модерен дизайн , богата функционалност и лесна работа в административния панел.

 

Всяко едно ниво е обвързано с множество функции, като в центъра сте ВИЕ и вашия екип.

Всяка една оферта за имот - продава или дава под наем, оглед, телефонно обаждане или среща с клиент, собственик на имот, като и потребителските статуси се определя и управлява само и единствено от вас или от брокерите, които се упълномощили за това.

Така вие самите решавате как да групирате предлаганите от вас оферти, самите клиенти и собственици, с които сте в бизнес отношения и не на последно място какви права за достъп до информацията да дадете на вашите брокери. По този начин вие можете да конкролирате както брокерите, така и самия работен процес.

 

Всеки един бизнес може да прогресира само и единствено ако е правилно организиран и информацията за това, което се случва в самата фирма. Нашето софтуерно предложение Ви дава едно от най-добрите решение за тoва. Ние не не само ви предлагаме програма за перфектна организация на дейността ви, но и за възможно най-доброто  му представяне пред негово величество клиентът в Интернет. Незавизимо дали е през вашия сайт или по имейл. Както вече е добре известно взитната картичка на  всяка фирма  е нейният сайт. MAXPROGRESS ви предлага едно уникално съчетание от перфектна визия, зад която стои една добре функционираща и систематизирана бизнес дейност. Самия софтуер дава възможност и вие сами да редактирате дизайна на вашия сайт за имоти.

 

Програма за недвижими имоти

 

Нашата професионална версия MAXESTATES 8 e софтуерна програмата за недвижими имоти е разделена на две системи.От една страна е: управление и организиране на оферти, собственици на имоти, клиенти, статистика за огледи, бележки към обаждания от клиенти и брокери , а от друга - перфектен дизайн на професионален сайт за недвижими имоти с мобилно приложение за недвижими имоти.

 

Всички имоти, които предлагате, възможността да направи запитване, интересните новини, в сферата на недвижимото имущество, всичко това Ви прави по-търсени, по-предпочитани, по-успешни и не на последно място по-достъпни за вашите клиенти. Филтрите за всеки клиент и изпращане на оферти чрез PDF на Емейл са малка част от богатата функционалност на продукта. Защото именно агенцията за недвижими имоти, представлявана от брокера е дясната ръка и най-добрият съветник за един клиент, той е този, който извървява целият път от намирането до добиването на имота, ето защо в основата на всичко е доверието. Чрез този специализиран и професионален продукт за вашия бизнес вие правите най-голямата крачка към спечелването на клиентското доверие.

 

За да получите по-подробна информация за това как се работи с административния панел на MAXESTATES 8 посетете нашата страница. При възникване на въпроси не се колебайте да се свържете с консултант на MAXPROGRESS.BG.

 

 

Поръчайте безплатна консултация и стартирая бизнес успехи с  предлагания от MAXPROGRESS софтуер за агенции за недвижими имоти и спечелете доверието на вашите клиенти и бизнес партньори!