Как да стартираме успешен онлайн бизнес

В следващите редове ще Ви дам няколко съвета, с които не претендирам, че тепърва ще открия топлата вода, но  от друга страна съм сигурна, че  ще Ви бъдат полезни. Ако сте решили да правите бизнес онлайн, то на вас ви е нужен сайт, повече даже от въздуха , който дишате. И то не просто сайт, а успешен сайт. Ако следвате няколко лесни стъпки този план или дори мечта може да стане вашата реалност.

Един от най-важните изводи до, които достигнах е, че успешният сайт е просто този, който умее да продава. Значи сега ще си поговорим как да създадете сайт, който умее да продава….

Толкова е просто да постигнете това ако отговаряте само на няколко  критерия:

  • притежавате ценен продукт или продукти
  • сайта ви има добра посещаемост
  • информацията, която предлагате е ценна
  • заложите на правилните маркетингови стратегии

    За да постигнете тези на пръв поглед лесни неща се иска да се трудите и то всекидневно.Основното и най-важното преди сайта Ви да види бял свят  и след като дизайнерите са направили подходящите за вашата дейност дизайн и навигация, ориентирана към определените целеви групи, идва ред на вашата отговорна задача  да създадете съдържание.
  • Сами знаете, че човек, попадал на вашия сайт, не разглежда списание, докато си пие кафето, а има потребност, тогава не натрапвайте себе си в основното меню, а поставете информацията ЗА НАС някъде във футъра, на преден план подредете най-привлекателните и търсени категории като ПРОДУКТИ, ПРОМОЦИИ, просто информацията, която пишете трябва да бъде не просто пълнеж, а да бъде ценна, полезна и да създава положително потребителско преживяване.Това ще помогне не само на вашите бъдещи клиенти, но и на  доброто класиране на вашия сайт.

    Да излизате на челни позиции в търсачката -това е много важно, защото нека си признаем, колко време бихте търсили перфектната рокля или костюм???

    В колко магазина? Отговорът е, че никой не обича да пилее време- искаме всичко тук и сега, затова отваряме първите 5 или 10 резултата в търсачката. И точно тук е момента да Ви кажа как можете да бъдете сред “ любимците” на Google и да излизате като фаворити, тогава сайтът ви ще бъде не само ценен, но и редовно посещаван, а това със сигурност ще доведе до увеличаване на продажбите и запитванията