Изработка на сайт - Въпроси и отговори

Често задавани въпроси относно изработката на сайт  

Сайтът да е с уникална визия, съдържание и структуриране по начин, който да позволява излизането му на първите места в Интернет търсачките (първата страница на Google при търсене с определени ключови думи в търсачката)
Отговор: Уникалната визия касае дизайна, и не е свързана с класирането на сайта. Чрез нашите системи сами създавате и подреждате съдържанието и неговата структура по менюта съвсем лесно, чрез интуитивен административен панел.  
 
-          СЕО оптимизация на сайта, която да позволява излизането му на първите места в Интернет търсачките (първата страница на Google при търсене с определени ключови думи в търсачката)
 
Отговор: Класирането на сайта в органичните резултати на Google търсачката е дълъг и продължителен процес, който не касае услугата изработка на уеб сайт. Това е допълнителна услуга и нейната цена зависи от нивото на конкуренция и продължителността, за която сте поръчали тази услуга.  При нас тази услуга се изразява в създаване на съдържание, което се класира в резултатите от търсене.  Чрез модула блог - новинарски модул - повечето клиенти сами извършват тази услуга - 
 
-          Сайтът да е на български, английски, немски и руски език  с опция впоследствие да бъде добавяна информация в разделите му и на други езици. 

Отговор: В единия от вариантите е оферта за 4 езиков сайт
 
 
-          Примерен брой раздели на сайта (с възможност по ваша преценка да обсъдим и други вариации на раздели и на заглавия) – Начало (Home), За нас (About us), Услуги (Services) и други
 
Отговор: В нашата система, можете сами да правите безброй много бутони съвсем лесно и да им сменяте позициите 
 
В раздел Контакти да има – форма за запитване, адрес, телефон за връзка, имейл, карта с адреса на офиса - 
Отговор: Има го, като формата за запитване можете да я настроите с полета, които желаете. 
 
-          Изработване на лого за сайта Отговор: Текстово лого е вкюлчено в цената
-          Стилни изображения за отделните раздели и теми на сайта - Отговор: Вие сами можете да поставяте изключително лесно изображения, но можем и ние да ви подберем първоначалните. 
 
-          Мобилна версия на сайта - Отговор: Включена е във двата варианта
-          Евентуално изработване на фейсбук страница с висок рейтинг. Отговор: Фейсбук страниците нямат рейтинг, имат брой фенове и той се натрупва с времето или като се рекламира самата страница във фейсбук. Това са отделни услуги. Изработката на стандартна фейсбук страница с логото е включена в цената.
 
 
 
       Преди изработването на сайта бих искал да уточним няколко въпроса:
1.     Какви са Вашите цени за този вид услуги и има ли преференция в цените при повече от една поръчани услуги – изработване на сайта и последваща СЕО оптимизация? 

Отговор: Изпращаме ви оферта за изработка на фирмен сайт в 3 варианта. Отпимизацията повечето ни клиенти си я извършват сами след като им издадем сайта и за 6 месеца до година работа постигат добри резултати. ( В SEO оптимизяцията за по-конкурентни ниши може да отнеме и повече време ) Оптимизацията е отделна услуга и при нас е 200 лв на месец като минималния срок за поръчка е 6 месеца, за да има резултати и е свързан със създаване на съдържание, анализ на ключови думи и съвместна работа с клиента. Прави се отделна среща, за да ви запознаем с възможностите. За желаещите бързи рузултати предлагаме Платена Реклама в Гугъл. При тази услуга резултатите са гарантирани класирания на определени ключови думи
 
2.    Относно оформянето на дизайна на сайта – разполагате ли с готови или с ориентировъчни варианти на сайт или на отделни раздели от сайт, които биха могли да се използват или да ме насочат към желания дизайн? Разполагате ли с готови теми, които биха могли да се включат в съдържанието на сайта и да повишат неговия рейтинг в търсачките?
Отговор: Дизайна на сайта не оказва влияние на класирането на сайта във всичките ни варианти, защото предлагаме съвременни дизайни базирани на новите правила HTML5 и CSS3. Основен фактор в класирането са съдържание, старост на сайта, линкове от други сайтове в същата тематика насочващи потребителите към вашия сайт.
 
3.   Има ли възможност за лична среща със служители на фирмата относно уточняване на крайната визия на желания сайт, дизайна и изображенията в него, ключовите думи за сайта и съдържанието му, домейна, начина на оптимизация на сайта, както и за конкретизиране на други важни обстоятелства при изработката му?
 
Отговор: Предлагаме ви да направим среща по скайп или по телефона да обсъдим елементите, които желаете. Ако е необходимо след разговора може да се направи и лична среща. 
 
4.      Какъв срок ще отнеме изработването на сайта? 
 
Отгговор: В повечето случаи отнема от 10 до 20 работни дни.
 
5.  Каква точно оптимизация бихте могли да направите на сайта? Какви резултати биха могли да се очакват от нея и в какви срокове? Каква според Вас трябва да е продължителността на оптимизацията?
 
Отговор: Оптимизацията на един сайт отнема от 6 до 12 месеца в повечето случаи. Ако се изберат не конкурентни думи може да отнеме доста малко време от 2 до 4 седмици.  Ние предлагаме оптимизация чрез създаване на съдържание основно и по възможност съвместна работа с клиента както по съдържанието така и по основни аспекти на класирането като избор на правилни ключови думи.  За бързи резултати предлагаме реклама в Гугъл като услуга. Можем да ви направим безплатна консултация по скайп относно възможностите за оптимизация и за Гугъл реклама. 
 
Ако имате допълнителни въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на този e-mail адрес.
 
Поздрави,
Отдел Продажби
 
За връзка: 
+359 887 019 614 
sales@maxprogress.bg
 


www.MAXPROGRESS.bg
Успешни решения за Вас и Вашия бизнес.
 
Добавете ни в социалните мрежи: