Защо да изберете за изработката на сайт МАКСПРОГРЕС? Гинка Витанова

Казвам се Гинка Витанова и съм собственик на Езиков Център Виа Германика. Съвместната ми работа с екипа на МаксПрогрес започна след като открихме втори Езиков Център в София, което провокира нуждата от бърз и лесен за работа фирмен сайт.  

Тук трябва да кажа, че определено вече имах опит с досегашните интернет страници на Виа Германика и знаех, какво да търся. И така защо се доверих на МаксПрогрес?

Изработка на сайт Виа Германика

Платформата предлагана от МаксПрогрес отговаряше изцяло на моите очаквания. На първо място тя е адаптивна и сега сайтът ни е достъпен от всякакви носители. Така той може да достига удобно до всички, които се интересуват от услугите на нашата фирма, без значение къде са в момента – у дома, в трамвая, в метрото или в парка. Резултатът е, че клиентите сега ни намират лесно от всяко място, а за работата на фирмите, предлагащи услуги, това е от голямо значение.

 изработка на мобилна версия на сайт

Една от другите важни цели за новия ни фирмен сайт беше да подобрим видимостта на  информацията в него и да дадем възможности на клиентите за мигновен контакт с нас. 

Благодарение на платформата им сега сайтът на Виа Германика има не само съвременна визия и по- добра подреденост на съдържанието. -

Изработка на сайт Бургас - София

Връзката ни с потенциалните ни курсисти се подобри значително, защото сега те могат да избират, как да се свържат с нас без да се съобразяват с работното ни време напр. Така могат да получат навременна и пълна информация.

По този начин благодарение на иновативната платформа им ние значително подобрихме обслужването на клиентите. За мен и моите служители обаче използването ѝ има и друга много важна страна: работата ни по сайта се облекчи значително. Няма действие, което да не можем да извършим лесно и бързо- например при запитвания на клиенти, за отразявания на фирмените новости или за включване на нови услуги в сайта. А щом един продукт пести ценно време, той определено е изключително добър. 

Изработка на сайт за езиков център

Но за мен непрекъснатата техническа поддръжка и обновяване на платформата беше също от съществено значение при избора на МаксПрогрес. Без да губим време в несвойствени за нас задачи, ние можем да получаваме най-съвременното от техническа гледна точка. И при това на изгодна цена.

МаксПрогрес определено е фирма с бъдеще и защото работят с усмивка и вдъхновение с грижа към клиента и с разбираемо за нормалния човек обяснение на техния сложен продукт. Както работят всъщност всички професионалисти!