Хотели, Ресторанти и Агенции

Софтуер за хотели, ресторанти и туристически агенции? 

Видео презентация на софтуерния продукт.

Ние сме софтуерна компания, която създава цялостни софтуерни решения за хотелиерския и ресторантьорския бизнес. Много хотелиери ни избират, защото ние решаваме техните проблеми и улесняваме ежедневната им работата и увеличаваме печалбата на хотела. Не спираме да развиваме системата и да осъвършенстваме хотелската програма.

Как работи продукта? софтуер за хотели и резервации

MAXPROGRESS предлага SaaS базиран софтуерен продукт. В превод това означава, че софтуерът е като услуга, която се предоставя онлайн, и не ви е необходим допълнителен хардуер и рядко се инсталират допълнителни приложения. Вие получавате потребителско име и парола за достъп до системата и… започвате да я използвате!

Какви са основните предимства на продукта хотелска програма на софтуера за хотели, ресторанти и туристически агенции?

  • Звучи стандартно и шаблонно, но пести вашите пари, защото нямате разходи за закупуване на хардуер, инсталационен софтуер, скъпа поддръжка поддръжка, системна администрация и т.н.  
  • този тип хотелски софтуер е направен, за да улеснява разлини процеси в компаниите и да намалява времето за извършване на разлини операции. Така вие и вашите служители можете да се съсредоточите върху по-съществени неща, отнасящи се до развитието на вашата организация, вместо да се занимавате с тези дейности;
  • Чудесното е, че не е необходимо да сте закотвени в офиса, за да свършите определена работа по управление на хотела или проверите нещо във вашата база данни. Всъщност вие имате достъп от всяка точка на света, стига, разбира се,  да имате интернет.
  • Дава възможност за синхронизация с вашия уеб сайт. 
  • Мобилно приложение за смартфони и таблети за следене и управление на запитвания и резервации
Обадете ни се още сега! Ще се радваме да отговорим на всички Ваши въпроси.
Петър Русев
0887 019 614
sales@maxprogress.bg